Roorda Reclamebureau: “De snelheid en betrouwbaarheid van Nederlof maken het verschil”

Bij Nederlof zijn we trots op onze langdurige samenwerkingen die we opbouwen met klanten. Een partij waar Nederlof al lang voor werkt is het Amsterdamse Reclamebureau Roorda. Hoog tijd om in gesprek te gaan met Onno de Vent, facilitair manager bij Roorda, over deze samenwerking. Zo vertelt Onno over de toegevoegde waarde van Nederlof, de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producties en werpt hij een blik op de toekomst.

De kracht Roorda: de kortste weg naar resultaat

Roorda is gespecialiseerd in het creëren van spraakmakende campagnes. Dit doen ze door creatie en strategie te combineren. Zoals ze zelf zeggen: “Dat is de kortste weg naar resultaat.” Onno vertelt hoe hij bij Roorda terecht is gekomen: “Ik heb een grafische achtergrond, waarmee ik ooit begonnen ben bij een drukkerij. Via die weg ben ik de reclame ingerold als productiemanager.” Inmiddels werkt Onno al ruim vier jaar bij Roorda, waar hij sinds kort de rol als facilitair manager vervult.

De toegevoegde waarde van Nederlof

Onno legt uit waarom Roorda zich tot Nederlof wendt voor hun productiewensen: “Onze samenwerking met Nederlof gaat verder dan alleen drukwerk. Ze bieden een breed scala aan productiediensten die ons helpen bij allerlei projecten, van kleurproeven tot grote evenementen.”

“Het is gewoon heel fijn om één partij te hebben die al onze productievragen kan afhandelen. Dat scheelt ons veel tijd en gedoe.”

Hij benadrukt het gemak van één betrouwbare partner die diverse productievraagstukken kan oplossen: “Vroeger, toen ik als productiemanager werkte, ging ik voor elke klus op zoek naar de juiste partij. Nu is het gewoon heel fijn om één partij te hebben die al onze productievragen kan afhandelen. Dat scheelt ons veel tijd en gedoe. Ik kan alles bij ze neerleggen en ik weet dat het opgelost wordt.”

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste aspecten van de samenwerking is de snelheid en betrouwbaarheid van Nederlof. Onno vertelt: “Of het nu gaat om last-minute verzoeken of complexe producties, zij staan altijd voor ons klaar. Nederlof weet keer op keer te leveren zonder concessies te doen aan kwaliteit. Hun snelheid en betrouwbaarheid maken echt het verschil.”

Dit niveau van service stelt Roorda in staat om zich volledig te concentreren op hun creatieve proces, wetende dat de productie in deskundige handen is. “Als we een probleem hebben, hoeven we niet drie keer achter elkaar te bellen. Ik heb veel contact met Erik, en dan hoeven we nooit lang te wachten. Binnen een paar uur krijgen we al reactie op een vraag of offerte. Dat is echt heel prettig.”

Toekomstige samenwerkingen

Hoewel Onno ervaart dat er door de digitalisering in de reclamewereld steeds minder drukwerk, zoals flyers, wordt afgenomen door zijn klanten, ziet hij nog steeds een belangrijke rol voor Nederlof in toekomstige projecten. “We waarderen hun flexibiliteit en expertise. Zelfs als onze behoeften veranderen, blijft Nederlof een waardevolle partner,” zegt hij. “Wij weten dat zodra we weer een groot evenement of promotiecampagne hebben, we altijd kunnen rekenen op Nederlof. Zij staan altijd voor ons klaar.”

Nederlof blijft dan ook toegewijd aan het leveren van hoogwaardige drukwerk- en productiediensten, afgestemd op de unieke behoeften van elk van haar klanten. De samenwerking tussen Roorda en Nederlof illustreert perfect hoe een sterke band bijdraagt aan operationele efficiëntie en spraakmakende campagnes. Benieuwd hoe Nederlof ook jouw projecten tot leven kan brengen? Wij staan klaar om samen te werken aan jouw volgende creatieve uitdaging.