Nedlinx Publishing Service

NedLinX is een zeer veelzijdige online tool voor het beheren en bestellen van zowel analoog als digitaal promotiemateriaal, advertenties én huisstijlen.  NedLinX levert altijd maatwerk: voor elke klant wordt uitgezocht welke modules van het systeem het beste voor het desbetreffende bedrijf inzetbaar kunnen zijn.

Een greep uit de mogelijkheden:

(visite)kaarten
Een eenvoudige module is het zelf online kunnen aanmaken, wijzigen en bestellen van bijvoorbeeld visite-, prijs- of menukaarten, altijd geheel in de eigen huisstijl.

Zelf opmaken
In NedLinX kun je als gebruiker zelf tekst en beeld invoeren en wijzigen. Je hoeft dus maar één keer een basisontwerp te laten maken. Daarna kun je zelf het eindresultaat wijzigen en ben je vrij om het uiteindelijke bestand naar eigen inzicht te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen het eindresultaat digitaal te verspreiden, het op internet of het intranet te plaatsen, het door ons te laten drukken, zelf te printen of door een externe partij te laten printen of drukken.

Brochures en mailings
Een grote groep gebruikers zet NedLinX in om zelf online brochures en mailings te kunnen opmaken en te vullen met wisselende foto’s en teksten.

Voorraadbeheer
Een veelgebruikte optie van NedLinX is het zelf online kunnen inzien, bestellen en beheren van de voorraden drukwerk en andere promotiematerialen.

Advertenties
We hebben ook gebruikers die NedLinX inzetten om online aanpasbare, schaalbare en gepersonaliseerde advertenties te kunnen maken en downloaden.

Beeldbank
NedLinX kan ingezet worden als beeldbank: alle beelden overzichtelijk bij elkaar en aan te passen en benutten door iedereen die toegang heeft gekregen tot het systeem.

Zoekfunctie
NedLinX heeft een eenvoudige zoekfunctie, waarmee alle producten en beelden gemakkelijk kunnen worden gevonden.

Adressenservice
Gedrukte mailings kunnen worden verzonden via een adressenservice: zoals selecties in een straal rond een bepaalde postcode, of volgens uw klantenbestanden.

NedLinX is dus interessant voor de restauranthouder die zelf zijn menukaarten in eigen huisstijl wil opmaken en aanpassen maar zeker ook voor heel grote bedrijven (met vele filialen) èn alles wat daar tussenin zit!

Meer informatie
Neem contact met ons op via info@nedlinx.nl of bel met 023 – 548 30 70

Drukwerk

Drukwerk zelf opmaken, zonder grafische kennis en aan de hand van een vast sjabloon.

Ontvang binnen 3 werkdagen drukwerk van top kwaliteit.

Externe leveranciers

Bestel bedrijfskleding, kantoorartikelen of producten op maat via onze webshop en wij regelen het met uw leverancier.

Meerdere gebruikers

Geef uw medewerkers of vestigingen de mogelijkheid om zelf te bestellen. Pas eventueel een maximaal budget toe per winkel en accoordeer bestellingen voor productie

Voorraadbeheer

Koop groot in en bespaar op uw drukkosten. Ook bieden wij mogelijkheden voor de opslag en verzending van uw bestaande producten.

Digitale documenten

Gebruik uw haarscherpe documenten om digitaal te publiceren via het internet of print zelf uw documenten uit om direct te beschikken over uw drukwerk.

Modules op maat

Stroomlijn uw marketing acties, exporteer uw data of automatiseer uw werkprocessen via NedLinX. Wij bieden oplossingen op maat.

Persoonlijk contact, daar houden we van

Snel online klikken naar een drukwerk-offerte is natuurlijk een eitje. Gemak dient de mens. Maar zodra u veel verschillende soorten drukwerk hebt of u heeft een wat moeilijkere vraag dan is het lastig en tijdrovend om het online uit te zoeken.

Nederlof is al meer dan 35 jaar actief. Onze experts weten alles van drukwerk. We regelen het, geven advies en komen met verrassende oplossingen. Oplossingen waar u zelf niet aan gedacht heeft of waarvan u niet eens wist dat het mogelijk was. We weten alles van drukwerk en alles wat er bij komt kijken.

Geen onpersoonlijke helpdesk

Direct contact met specialisten

Creatief en oplossingsgericht