Fulfilment

Dagelijks vertrekken vanuit het warehouse van Nederlof zendingen naar adressen door heel Nederland. Zendingen die worden verstuurd na het doorlopen van het fulfilment-proces. Het orderpicken en verpakken gebeurt zorgvuldig omdat er vaak weing tijd zit tussen het moment van bestellen en verzenden. Elke adres krijgt zijn bestelling op maat en naar behoefte. Klanten kiezen deze oplossing om hun voorraden efficiënt en zonder verspilling te verdelen over hun vestigingen

Persoonlijk contact, daar houden we van

Snel online klikken naar een drukwerk-offerte is natuurlijk een eitje. Gemak dient de mens. Maar zodra u veel verschillende soorten drukwerk hebt of u heeft een wat moeilijkere vraag dan is het lastig en tijdrovend om het online uit te zoeken.

Nederlof is al meer dan 35 jaar actief. Onze experts weten alles van drukwerk. We regelen het, geven advies en komen met verrassende oplossingen. Oplossingen waar u zelf niet aan gedacht heeft of waarvan u niet eens wist dat het mogelijk was. We weten alles van drukwerk en alles wat er bij komt kijken.

Geen onpersoonlijke helpdesk

Direct contact met specialisten

Creatief en oplossingsgericht