Nedlinx, drukwerk bestelsysteem

NedLinX is een merk van Nederlof. Naast drukwerk bieden wij zowel kleine als grote bedrijven de mogelijkheid voor het stroomlijnen van uw logistieke proces.

Drukwerk & promotiematerialen
U hoeft slechts één keer een template te (laten) ontwerpen en vervolgens kan elke bevoegde gebruiker binnen uw bedrijf zijn eigen communicatiemiddelen samenstellen met beeld en tekst.

Als manager hebt u de mogelijkheid om bestellingen te accorderen voordat de bestelling definitief is. Na bestelling leveren wij binnen ca. 3 werkdagen drukwerk van topkwaliteit.

Efficiëntie
Heeft u vaste leveranciers en besteld u bij hen telefonisch? Wij voegen deze producten toe in onze webshop, zodat u en uw filialen online kunnen bestellen. Wij zorgen voor de communicatie met uw vaste leverancier.

Meer informatie
Neem contact met ons op via info@nederlof.nl of bel met 023 – 548 30 70

Drukwerk

Drukwerk zelf opmaken, zonder grafische kennis en aan de hand van een vast sjabloon.

Ontvang binnen 3 werkdagen drukwerk van top kwaliteit.

Externe leveranciers

Bestel bedrijfskleding, kantoorartikelen of producten op maat via onze webshop en wij regelen het met uw leverancier.

Meerdere gebruikers

Geef uw medewerkers of vestigingen de mogelijkheid om zelf te bestellen. Pas eventueel een maximaal budget toe per winkel en accoordeer bestellingen voor productie

Voorraadbeheer

Koop groot in en bespaar op uw drukkosten. Ook bieden wij mogelijkheden voor de opslag en verzending van uw bestaande producten.

Digitale documenten

Gebruik uw haarscherpe documenten om digitaal te publiceren via het internet of print zelf uw documenten uit om direct te beschikken over uw drukwerk.

Modules op maat

Stroomlijn uw marketing acties, exporteer uw data of automatiseer uw werkprocessen via NedLinX. Wij bieden oplossingen op maat.

Persoonlijk contact, daar houden we van

Snel online klikken naar een drukwerk-offerte is natuurlijk een eitje. Gemak dient de mens. Maar zodra u veel verschillende soorten drukwerk hebt of u heeft een wat moeilijkere vraag dan is het lastig en tijdrovend om het online uit te zoeken.

Nederlof is al meer dan 35 jaar actief. Onze experts weten alles van drukwerk. We regelen het, geven advies en komen met verrassende oplossingen. Oplossingen waar u zelf niet aan gedacht heeft of waarvan u niet eens wist dat het mogelijk was. We weten alles van drukwerk en alles wat er bij komt kijken.

Geen onpersoonlijke helpdesk

Direct contact met specialisten

Creatief en oplossingsgericht