Bestelportal

Nederlof biedt klanten hun eigen bestelportal Nedlinx. Via deze web-2-print oplossing kunnen eenvoudig druk- en print bestellingen worden geplaatst. Zelf aanpassen van tekst of beeld is ook mogelijk en eenvoudig door gebruik van templates. Iedere voorraadbestelling is te zien en te volgen in een dashboard dat samen met rapportages inzicht geeft in de huidige voorraad, het aantal verzonden producten/pakketten, het aantal retouren, de gemaakte kosten per order et cetera. Binnen 24 uur worden de bestellingen geleverd vanuit ons warehouse.

Projecten

Resound GN hearing Nedlinx
GN Hearing

GN Hearing

GN Hearing is een multinational met haar hoofdkantoor in Kopenhagen. Het is een van de marktleiders als het gaat om intelligente...

Lees meer

Persoonlijk contact, daar houden we van

Snel online klikken naar een drukwerkofferte is natuurlijk een eitje. Gemak dient de mens. Maar zodra u veel verschillende soorten drukwerk hebt of u heeft een wat moeilijkere vraag dan is het lastig en tijdrovend om het online uit te zoeken.

Nederlof is al meer dan 35 jaar actief. Onze experts weten alles van drukwerk. We regelen het, geven advies en komen met verrassende oplossingen. Oplossingen waar u zelf niet aan gedacht heeft of waarvan u niet eens wist dat het mogelijk was. We weten alles van drukwerk en alles wat er bij komt kijken.

Geen onpersoonlijke helpdesk

Direct contact met specialisten

Creatief en oplossingsgericht