Druk & Print

Een greep uit ons portfolio: Boeken, brochures, magazines, folders, posters, verpakkingen, POS, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De drukkers van Nederlof printen en drukken op onze printers en offsetpersen full color of Pantone op diverse papier- en kartonsoorten. Grote of kleine oplagen en alle formaten.

Onze digitale persen zijn ook geschikt voor gepersonaliseerd drukwerk. Wij maken bijvoorbeeld voor makelaars buurtmailings en voor onze automotive klanten gepersonaliseerde dealerpakketten.
Laat ons adviseren en organiseren.

Projecten

POS materiaal

POS materiaal

Een heel bescheiden greep aan POS materiaal. Niet alleen folderbakjes maar ook rollbanners, posters, deurhangers, displays, showcards,...

Lees meer

Persoonlijk contact, daar houden we van

Snel online klikken naar een drukwerk-offerte is natuurlijk een eitje. Gemak dient de mens. Maar zodra u veel verschillende soorten drukwerk hebt of u heeft een wat moeilijkere vraag dan is het lastig en tijdrovend om het online uit te zoeken.

Nederlof is al meer dan 35 jaar actief. Onze experts weten alles van drukwerk. We regelen het, geven advies en komen met verrassende oplossingen. Oplossingen waar u zelf niet aan gedacht heeft of waarvan u niet eens wist dat het mogelijk was. We weten alles van drukwerk en alles wat er bij komt kijken.

Geen onpersoonlijke helpdesk

Direct contact met specialisten

Creatief en oplossingsgericht