Presenteer je idee met een Mock-up

Brandvisid maakt hoogwaardige Mock-ups, kant-en-klaar om gebruikt te worden bij conceptontwikkeling, productintroducties, events, beurzen, consumentenonderzoek en commercials. Op en top beleving.

De juiste verpakking verkoopt je product

Test gemakkelijk verschillende varianten van jouw verpakkingsontwerp. Prikkel de zintuigen van je klant. Met een tastbaar voorbeeld laat je het uiteindelijke product zien en voelen.

The sky is the limit

Een Mock-up van papier, karton, metaal, folie of glas. Met onze ervaren Mock-up Masters en geavanceerde technologie creëren wij de meest spectaculaire Mock-ups. De mogelijkheden in materiaal en afwerking zijn oneindig.

Brandvisid is een onderdeel van Nederlof, wilt u meer informatie bezoek dan onze Brandvisid site of neem contact op met Anthony Baptist op 023 – 548 30 74 of anthony.baptist@brandvisid.nl

Persoonlijk contact, daar houden we van

Snel online klikken naar een drukwerk-offerte is natuurlijk een eitje. Gemak dient de mens. Maar zodra je veel verschillende soorten drukwerk hebt of je hebt een wat moeilijkere vraag dan is het lastig en tijdrovend om het online uit te zoeken.

Nederlof is al meer dan 35 jaar actief. Onze experts weten alles van drukwerk. We regelen het, geven advies en komen met verrassende oplossingen. Oplossingen waar je zelf niet aan gedacht hebt of waarvan je niet eens wist dat het mogelijk was. We weten alles van drukwerk en alles wat er bij komt kijken.

Geen onpersoonlijke helpdesk

Direct contact met specialisten

Creatief en oplossingsgericht